Wednesday, 19 February 2014

Hari Jubah (Campak Belakang)

Assalamualaikum
mari campak ke belakang sekejap, 
18.11.13 
Hari Jubah kami 
3 tahun belajar di UiTM Segamat dlm bidang Diploma Analisis Pelaburan.
bidang paling susah dlm fakulti business management tp kami berjaya jgak habiskan smpai la ke hari Jubah ni.
Alhamdulillah :)


gambar kt atas ni plak, mantan-mantan exco Nadiia yg superb awesome,
 president, vice president and secretary Nadiia.


bak kata org "zaman belajar lah paling best!". dan statement itu betol sebenarnya 
kalau nk dibandingkan bila dah masuk alam pekerjaan lain plak komitmennya.

paling best kalau zaman belajar tu involve la dalam apa2 persatuan sekalipun. aktifkan diri tu jangan hanya pegi kelas balek kelas dan sampai hujung minggu balek rumah, memang takde life mcm tu.
walaupon busy, pening kepala buat assignment, overnight buat final project, pergi keluar buat event. tak cukup rehat layan kerenah ahli2 persatuan TAPI itu lah sebenarnya 'campus life'. 

once dah masuk alam pekerjaan semangat itu lah yg kita akan bwk ke sana nnti.

at last but not least!
#appreciateYourMembers
#enjoyYourCampusLife
#stayActive
#don'tRepeatPaper

DiplomaInInvestmentAnalysis

No comments:

Post a Comment