Friday, 16 November 2012

PANAS SEJUK DI PEDAS


ASSALAMMUALAIKUM
Selalunya kalau nak bercuti mesti ada perancangan rapi kan? Tapi kami tidak!!! haha 
akibat kebosanan yang melanda diri ini kami bertekad untuk keluar mana-mana je dan hilangkan rasa bosan. Akhirnya keputusan dibuat beberapa jam sebelum kami bertolak ke Wet World pedas ni, walaupun tak pernah pergi ke sini dan tak tahu plak seronok ke tak, kami buat-buat la seronok, hahaha. 6 star daripada 10 star untuk Wet World ni. tak banyak 'game' sangat! 

Apa yang bestnya kat sini ada kolam air panas. panas dia jangan cakap la masuk kaki bole masak sebab da jadi daging. Tapi aku pelik dengan sekeluarga orang india ni siap berenang lagi dalam kolam air panas tu, hebat tak hebat la, kalau dipasang muzik-muzik hindustan maw diaorg ni menari dalam kolam tu. 
muka terseksa!!!! ( air panas )

muka kesejukan ( errrrrr )

da macam naik bot dah!

mandi-manda

with my sis :)


1 comment:

  1. dekat betul dgn rumahku. pergi wet world tak ajak ohh

    ReplyDelete