Tuesday, 6 November 2012

Munah & Hirzi





ASSALAMMUALAIKUM
pertama kali aku tengok video ni macam 'annoying' sikit TAPI 'sometimes it's funny and' boleh buang tekanan-tekanan yang melanda dikala aku bercuti sem ni. cuti 5 minggu puleeee.. bosan SIAK,, 'see' dah jadi macam 'singaporean'.. 'by the way watch this video',, sangat-sangat lol kuasa sembilan!!!
tapi nk rasa lol yang hebat tangok la koleksi diaorg ni, tgk satu dua 'it's not enough to make you laugh' sampai keluar air mata,, 

p/s: papa tak jahat ok! 

1 comment:

  1. aku minat giler dengan dorang neh..da lama da follow video dorang..haha

    ReplyDelete